Koelkast Comb. Diepvries 98L ****, 230L, Easy Slide Shelf, Digital Inverter Compressor, sg

All Around CoolingEnergieverbruik per jaar 175 kWh Capaciteit: 315 liter Beter georganiseerd, meer plezier. Ervaar een totaal ander niveau van organiseren, met de koelkast die de ruimte optimaal benut. Alles wat je zoekt, meteen binnen handbereik. De Easy Slide Shelf schuift eenvoudigweg in en uit de koelkast waardoor je je boodschappen efficiënt kunt bewaren en organiseren. Het zorgt ervoor dat zelfs de zaken die achteraan staan, binnen handbereik zijn. Grotere items zijn geen probleem.
Dankzij de Easy Big Door Bin kan je probleemloos grotere items in de deur van de koelkast bewaren. Je kunt er grote melk- en fruitsapkartons in kwijt en twee rijen blikjes en flessen. Meer ruimte dus op de schappen en ideaal voor feestjes! Full Open Box (Diepvries).Dankzij een grotere opening kan je gemakkelijker items rangschikken en eruit halen, terwijl je de ruimte optimaal benut.
Ledverlichting. De ledverlichting verlicht de binnenkant van je koelkast, zonder dat de koelkast daarom aan koelcapaciteit verliest. Intelligente werking, gaat langer mee
Een Digital Inverter Compressor controleert automatisch zijn snelheid en koelt op 7 niveaus, wat niet alleen energie bespaart, maar ook geluid reduceert en slijtage tegengaat, zodat je koelkast langer meegaat. Geen ijsvorming meer. Dankzij de No Frost technologie vormen er zich geen ijskristallen meer en blijft de temperatuur in ieder hoekje constant. Het koelt ook bijna twee keer zo snel*, met minder belasting van het koelsysteem dat de levensduur verlengt.

SAMSUNG Koelkast RB33N300NSA No-Frost

  • Merk: SAMSUNG
  • Model: RB33N300NSA/EF
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 749,00€
  • 699,00€